Ock

eSafety Label  Bronz etiketimizi  2024 yılı Temmuz ayına kadar geçerli olacak şekilde aldık.

Ock

Sınıflarımızda öğrencilerimize ve ailerine güvenli internet kullanımı hakkında sınıf öğretmenleri tarafından eğitim verildi.

Ock

Ortaokul Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özge Türker tarafından ilkokul velilerimize e güvenlik eğitimi verildi.

Ock

Okulumuzda tüm öğretmenlerimize ortaokulumuzda görev yapan Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özge Türker tarafından e-güvenlik eğitimi verildi.

Ock

Hazırlanan program çerçevesinde sınıfa davet edilen anasınıfı velileri öğrencilerimizle her hafta farklı bir etkinlikle biraraya geliyor.

Ock

Tema Vakfı Gönüllüleri okulumuzdaydı.Öğrencilerimizle TEMA vakfı ve erezyonla mücedele konularında sohbet ettiler.

Ock

Okul çalışanlarımıza öfke ve stres yönetimi eğitimi verildi.

Ock

2022-2023 yılı eğitim öğretim yılında okulumuz yine eTwinning School adayı olmuştur. Bu bağlamda okulumuzun eGüvenlik ve eTwinning School ekibi üyeleri 09/01/2023 tarihinde Müdür Yardımcısı Dilek Ayaz  başkanlığında  toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır.

Haz

Biz hayal kurmuştuk, onlar hayallerimizinmimarı oldular.. Eğitimde İyi Örnekler Projesi kapsamında MEF Üniversitesi ile yapılan işbirliği ile üniversitenin Mimarlık Bölümü öğrenci ve akademisyenleri, ana sınıfı öğrencilerimiz için okulumuz bahçesinde "Açık Sınıf ve Oyun-Etkinlik Alanı" oluşturdular. Bir başka projede bahçemizde kırmızı tulumlarınızla sizi görmek istiyoruz, teşekkürler MEF Üniversitesi.

Projemizin destekçileri; Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bodrum Belediyesi, Gümüşlük Festival, Gümüşlük Esnafı Ve öğrenci velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen ve ortağı olduğumuz Okul Eğitimi Akreditasyon I. Grubun yurtdışı hareketlilik faaliyetleri başlıyor..