Öğrencilerimize Güvenli İnternet Kullanımı Eğitimi Verildi

Sınıflarımızda öğrencilerimize ve ailerine güvenli internet kullanımı hakkında sınıf öğretmenleri tarafından eğitim verildi.

Okulumuz, e-Güvenliğin (eSafety), bilgisayarlar, tabletler ve cep telefonları gibi teknolojiyi kullanırken, dijital dünyadaki çocukların ve yetişkinlerin korunması için vazgeçilmez bir unsur olduğuna inanmaktadır ve bu doğrultuda gerekli çalışmalar yapılmaktadır.Bu amaçla yapılan öğrenci eğitiminde e-güvenlikle ilgili pekçok konuya değinilmiş öğrenci sorumlulukları şu şekilde sıralanmıştır.

Çocukların ve gençlerin başlıca sorumlulukları şunlardır:

• Çevrimiçi güvenlik politikalarının geliştirilmesine katkıda bulunmak.

• Okulun Kabul Edilebilir Kullanım Politikalarını (AUP) okumak ve onlara bağlı kalmak.

• Çevrim içi ve çevrimdışı başkalarının hislerine ve haklarına saygı duymak.

• İşler ters giderse, güvenilir bir yetişkinden yardım istemek ve çevrimiçi güvenlik sorunlarıyla karşılaşan diğer kişileri desteklemek.23-01-202323-01-202323-01-202323-01-2023

Yayın: 23.01.2023 - Güncelleme: 23.01.2023 03:19 - Görüntülenme: 118