MUĞLA / BODRUM - Gümüşlük Kemal Durmaz İlkokulu

May

Doğa Dönüşüyor adlı proje çalışmamızda Tema Vakfı ile ortak yürüttüğümüz Ağaç Kardeşliği projesi kapsamında 3/A Sınıfı her öğrencimiz adına Hayrettin Karaca Ormanı'na 1 fidan dikilmiştir.Okulumuzda ise Tema Vakfının gönderdiği fidanları 3/A Sınıfı öğrencileri dikmiştir,

Mrt

Ukrayna Ve Türkiye kuruculuğunda hazırlanan projemizde Romanya Portekiz, Slovakya, Polonya Ve İspanya'dan toplam 14 okul ile birlikte yürütülen ''In The Country Of Numbers '' eTwinning projesiyle anasınıfımızdaki öğrencilerimiz çok daha eğlenceli bir şekilde sayıları ve matematiği öğrendiler.

Ara

Öğretmenlerimize 24 Kasım öğretmenler günü hediyesi olarak öğrencilerimiz elleri ile hazırladıkları zeytinlerimiz yola çıktı.

Ara

Home E twinning projemiz Kasım ayı etkinliklerimizden öğrencilerimizin elleri ile topladıkları zeytinlerlerle yaptıkları zeytin hasatimiz.

Kas

eTwinning Kitabım Eğlenceli Dünyam (My Book,My Fun World ) projesi öğretmen ve velileri anlamlı bir eğitimde bir araya geldiler.

Ekm

Okulumuzdan Anasınıfı Öğretmeni Leyla Açığ'ın  kuruculuğunu BodrumMustafa- Gülsiye Külcü Anaokulu Öğretmeni Esra Baykara ile paylaştığı" Kitabım Eğlenceli Dünyam " adlı eTwinning Projesi 20 Ekim 2021 de akademisyen  Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hasan Er'i konuk ediyor. Çocuk ve kitapla dolu bir sohbet proje öğretmenlerini bekliyor.

Ekm

May