Gümüşlük Kemal Durmaz İlkokulu

Adres
Gümüşlük Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Sarıcayer Mevkii No 50 Gümüşlük /BODRUM/MUĞLA
Vizyon
VİZYONUMUZ Hizmet kitlemizi pergel gibi bir ayağı kendi medeniyetine basan, diğer ayağı bütün dünyayı dolaşan, evrensel kültürle milli kültürü özümsemiş bireyler olarak yetiştirmek, örnek, öncü ve başarılı bir kurum olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ Var olma nedenimiz olan öğrencilerimizi; topluma karşı sorumlu, toplumsal ve ahlaki değerlere sahip, kendisi ve çevresiyle barışık, işbirliğine açık ve üretken, çağın gereği olan özellik ve donanımlara sahip, geleceğe ve geleceğine yön veren bireyler olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08:55 İLE 14:35 ARASI
Kalorifer LPG yakıtı ile.
Ulaşım
Her yarım saatte dolumuş ve büyükşehir belediye otonbüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.Ayrıca Turgutreis e lıkta olup 6 km uzaklıkta olup her yarım saatte bir dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.Turgutreisten her saatbaşı kalkan dolmuşlar gümüşlük üzerinden Gündoğan a kadar ulaşım sağlamaktadır.
Gümüşlük Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:50 Gümüşlük BODRUM/MUĞLA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
MUĞLA il merkezine 110 km uzaklıktadır.Bodrum ilçe merkezine 22 km uzaklıktadır.